Huawei IDEOS - stižu povoljni smart telefoni

Bez autora
Sep 06 2010

Kineska kompanija Huawei je na IFA sajmu u Berlinu predstavila IDEOS pametni telefon, koji će, u zavisnosti od tržišta, koštati između 80 i 160 evra. To je cena po kojoj će operateri nabavljati uređaje od kompanije Huawei, a na njima će biti odluka o konačnoj ceni telefona za pretplatnike. U kompaniji su ubeđeni da će pristupačniji "pametnjakovići" dovesti do širenja tržišta, a IDEOS bi trebalo da promeni i očekivanja korisnika vezana za ono što dolazi u paketu sa smart telefonom. IDEOS ima ekran osetljiv na dodir od 2,8 inča, kameru od 3,2 megapiksela, GPS i Qualcomm procesor od 528 megaherca, a korisnici će Internetu moći da pristupaju preko wirelessa. Huawei IDEOS, napravljen u saradnji sa kompanijom Google, je prvi uređaj koji će se standardno isporučivati sa Androidom 2.2, što između ostalog znači da će korisnici aplikacije moći da smeštaju direktno na memorijsku karticu...

Huawei IDEOS - stižu povoljni smart telefoniKineska kompanija Huawei je na IFA sajmu u Berlinu predstavila IDEOS pametni telefon, koji će, u zavisnosti od tržišta, koštati između 80 i 160 evra.

To je cena po kojoj će operateri nabavljati uređaje od kompanije Huawei, a na njima će biti odluka o konačnoj ceni telefona za pretplatnike, prenosi AP.

U kompaniji su ubeđeni da će pristupačniji "pametnjakovići" dovesti do širenja tržišta, a IDEOS bi trebalo da promeni i očekivanja korisnika vezana za ono što dolazi u paketu sa smart telefonom.

IDEOS ima ekran osetljiv na dodir od 2,8 inča, kameru od 3,2 megapiksela, GPS i Qualcomm procesor od 528 megaherca, a korisnici će Internetu moći da pristupaju preko wirelessa.

Huawei IDEOS, napravljen u saradnji sa kompanijom Google, je prvi uređaj koji će se standardno isporučivati sa Androidom 2.2, što između ostalog znači da će korisnici aplikacije moći da smeštaju direktno na memorijsku karticu.

Telefon će na evropsko tržište stići za par nedelja, a ovaj model biće dostupan u crnoj, plavoj, ciklama i žutoj boji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik